Üdvözlet!

Üdvözlet!

Üdvözöllek kedves Olvasó! Úgy éreztem, muszáj kibeszélnem, pontosabban "kiírnom" magamból azon gondolatokat, melyek az utóbbi években foglalkoztatnak, és amitől gyökerestül megváltozott az életem.
Ezt legelső sorban "Őcukiságának", Bence fiamnak köszönhetem, aki 2010. október 20-án - és már előtte 9 hónappal - a részemmé lett, aki megtanított a feltétel nélküli szeretetre, soha nem tapasztalt boldogságra.
A felé irányuló anyai érzéseim, gondoskodásom, és egyértelmű függőségem indítottak arra, hogy megosszam tapasztalataimat, ötleteimet, érzéseimet Veled, kedves Látogató.

Kívánom, hogy érezd át felhőtlen örömöm a rövidebb-hosszabb történeteink olvasása által.
Köszönöm, hogy itt voltál, visszavárunk :)

2012. október 13., szombat

Folyton meglepődök

Most már naponta többször is.
Nekem valamivel tovább tartott a reggeli, pontosabban én megettem, ő meg csak belenyalt, és azzal végzett is. Lényeg, hogy ülök a széken, napi sajtó, kávé, párizsis szendvics, miegyéb. Érzem, hogy valamit motoz a széken: fogott egy faágat (ja, igen, nálunk ilyenek fellelhetők itt-ott a lakásban) és óvatosan beillesztette a fenekem alá. De nem csak úgy viccből, rendesen stabilizálta, hogy úgymondjam... Először azt játszotta, hogy a bot egy tűzoltófecskendő, vizet spriccel szerteszét - itt mindjárt arra következtettem, hogy akkor talán én lehetek a tűzoltó autó, rosszabb esetben maga a tűzcsap ugye. Amikor ezt elunta, a bot hirtelen hápogni kezdett, mert a vége kis mértékben meghajlott, kacsacsőrt imitálva. Ezt követte az étkezőasztal fűrészelése, még mindig ugyanazzal a bottal. Majd a végéből egy görbe darabot letörve már fúrógépként üzemelt tovább. Mindezt egyetlen faággal. Megszólalni sem mertem, csak figyeltem és csodáltam hihetetlen fantáziáját.